Izleti - Croadria PelješacCijena: €


Fish picnic Cijena: €

Fish picnic je cjelodnevno krstarenje brodom koje počinje u jutarnjim satima, a završava  predvečer. Ovaj izlet je namijenjen za sve ljubitelje mora i prirodnih ljepota netaknute otočke prirode. Pozivamo vas da sa nama zaplovite u cjelodnevnu avanturu i uz nezaboravne trenutke, ulijepšane mirisom mora i sunca, doživite dalmatinsku atmosferu; da uživate u kupanju, bogatom ribljem pladnju svježe pečene ribe, kvalitetnom domaćem vinu i zvucima dalmatinske pjesme. Brod većinom plovi uz obalu, kako bi turistima dočarao ljepotu svoga mjesta, te obilazi obližnje otoke gdje će se i usidriti u nekoj romantičnoj uvali. U jednoj od mnogobrojnih uvala gostoljubivi domaćini pripremiti će Vam ručak i ponuditi vino, te obavezno nezaboravnu atmosferu. Izlet počinje u 9.30 sati polaskom iz Perne, odnosno iz Orebića u 10.00 sati. Plovimo prema Korčuli . U mjestu se zadržavamo 1 sat, slobodno vrijeme koje je predviđeno za razgledavanje starog grada Korčule. U 11.00 h. plovimo prema otoku Badija. Tijekom vožnje bit će serviran aperitiv, sok ili ledena voda. Brod se veže na Badiji gdje je predviđeno kupanje. Na brodu se za ručak, po želji gosta, sprema riba ili meso. Poslije ručka krećemo prema mjestu Lumbarda . Sidrimo se uz otočić Sestrice gdje je predviđeno kupanje i ronjenje na dah. Planirani povratak je u 17 .00 h.


Dubrovnik Cijena: 120 €

Ovaj izlet je za one goste koji traže privatnost, intimni kapacitet kao i izuzetnu udobnost na brodu oduzimajući od slobodnog vremena samo 90 minuta ugodne vožnje na naše odredište "biser Jadrana" - Dubrovnik. 
To jednostavno znači više kvalitetnog vremena u Dubrovniku i manje vremena za dugotrajan cestovni prijelaz kao i gužvu odnosno užurbanost ulica prometa s drugim komercijalnim turoperatorima. 
Posljednje, ali ne i najmanje važno, nakon odlaska iz Dubrovnika na obližnje Elafitske otoke vaš kapetan će poslužiti ukusni dalmatinski ručak u mirnoj uvali. 
Tu će biti dosta vremena za kupanje i sunčanje prije zadivljujuće vožnje natrag u Orebić, Korčulu. 

DUBROVNIK JAHTA izlet uključuje: 
 • 90 MINUTA Krstarenje luksuznom motornom jahtom, 
 • Cijena ulaznice, vodič, intimni kapacitet
 • Ukusni dalmatinski ručak-na Elafitskim otocima
 • PLIVANJE / SUNČANJE IZLET. 
 • Polasci: Petkom

Mljet Cijena: 67 €

Naš intimni kapacitet za samo 18 gostiju ima puno prostora za opuštanje i odmor, sigurni smo da je ovaj put na Mljet daleko iznad ostalih poslovnih putovanja na istom otoku, saznajte zašto!
Otok Mljet je mjesto gdje ćemo pješačiti po makadamskim cestama okruženi Nacionalnim parkom, morskim jezerima, roniti, plivati ​​ili se sunčaju te se diviti jadranskom ribom.
Posljednje, ali ne i najmanje važno jest ukusni dalmatinski ručak koji vas čeka na našoj motornoj jahi u mirnoj uvali kojeg vam služi vlastiti kapetan. 
Odlasci: Srijeda, četvrtak, subota 

LUMBARDA 07,45. - Lina APARTMANI-Jetty 
KORČULA 08.15. HOTEL PARK- Jetty
OREBIĆ 08.30. Grand Hotel Orebić-Jetty 

MLJET EXCLUSIVE uključuje: 
 • 30 minuta krstarenja luksuznom motornom jahtom, 
 • Ulaznice za nacionalni park, 
 • Ukusni dalmatinski ručak, 
 • Vodiča,
 • Ronjenje sa maskama.


Izlet na Korčulu Cijena: €

Dopustite nam da vam pokažemo kako znamo uživati u čarima ​​našeg otoka našom cjelodnevnom avanturom dok razgledavmo Korčulanski arhipelag na našoj motornoj jahti. 
Upoznajte tajne grebena i podmorski svijet, te kušajte ukusne domaće morske specijalitete na našoj modernoj jahti.
POLASCI:
LUMBARDA 9.00. Lina Apartmani - Jetty
KORČULA 9.15. Hotel Park-Jetty
OREBIĆ 9,45 Grand Hotel-Jetty

Izlet na Lastovo Cijena: €

Uživajte opuštajući se uz izlet na našoj motornoj jahti vožnje cca 40 minuta na ovom rajskom otoku, ... zeleni otok usred plavog Jadrana otvoreno more, okružen brojnim malim bisernim otocima. 
Lastovo znači odmor u suglasju s netaknutom prirodom, odmor u ambijentu tradicionalne arhitekture, odmor gdje ćete uživati ​​u zdravom i svježom otočnom hranom iz polja i kristalno čisto more te odmor uz vino! 
Lastovo arhipelag je proglašen park prirode 2006. Vi ćete planinariti, istraživati​​, plivati​​, roniti sa maskama i ručati na Lastovu kao Rimljani. 

Odlasci: Svaki četvrtak.

Izlet uključuje: 
 • Krstarenje Luksuznom motornom jahtom, koja sadrži svježu vodu za tuširanje, WC, kabinu, na brodu je i glazba te još mnogo toga ... 
 • Posjetite selo Lastovo s vašim osobnim vodičem. 
 • Ručak na jahti će vam poslužiti vaš kapetan nakon što ste planinarili i ronili. 
 • Ručak izbornik: Ukusna morska riba, dalmatinska salata, salata od hobotnice, kozji sir, domaća salama-proschiutto, neograničeno domaće vino, rakija i sezonsko voće. 
 • Ronjenje s potpunom opremom i stručnim uputama.
 • Profesionalni, ljubazni kapetan i turistički vodič su spremni služiti i zabavljati vas. 
Što ponijeti: 
Tenisice ili sportske cipele , ručnik za plažu, krema za sunčanje,kupaći kostim, flaširana voda, šešir.

Vinska tura Cijena: €

Cijenjeni gosti,
ovaj izlet smo osmislili kako bih vas upoznali sa vinima Pelješca i vinskom regijom poznatoj po Plavcu malom i Dingaču.  To su svjetski priznata i poznata vina u kojima će te moći uživati na ovoj turi.Izlet počinje u Orebiću, odlazimo u mjesto Potomje gdje ćete se  susresti sa  vinarima koji će vas odvesti na razgledavanje njihovih vinograda, vinskih podruma te predstaviti proces proizvodnje vina u njihovim vinarijama i upoznati sa  njihovim vinima. Također ćete uz degustaciju poznatih domaćih vina u jednoj od vinarija  degustirati domaći pršut i sir.


Škola Ronjenja Cijena: €

Obzirom da se nalazimo na mjestu gdje je otvoreno more koje zbog utjecaja valova obala kao i podmorje izuzetno stjenovito i surovo, to ljubiteljima ronjenja pričinjava veliki izazov i nezaboravne trenutke provedene ovdje.

Omogućujemo vam sve aktivnosti vezane za ronjenje bez obzira radi li se o početnicima ili naprednim roniocima.

Organiziramo izlete na olupine brodova, podvodnih pećina i dr. gdje možete upoznati svu raskoš podmorskog svijeta kao i sve ostalo što kriju dubine vječne tišine.Prva Prethodna 1 Sljedeća Zadnja


Putnička agencija CROADRIA

(HR-AB-20-97349011), 20250 Orebić Hrvatska
www.croadria-peljesac.com | info@croadria-peljesac.com Data protection / zaštita osobnih podatakaKontakt

TEL:+385.20.713.173
GSM:+385.98.178.3117
GSM:+385.99.214.4224
FAX:38520713626